Physician Assistant PA) i.o. – Huisartsenpraktijk de Linie – APELDOORN
Uw huisarts in Apeldoorn
Naast informatie over de praktijk zijn er verschillende formulieren en diensten voor u beschikbaar!

Online regelen

Physician Assistant PA) i.o.

Ik ben Jelle Wesselink en ik ben Physician Assistant (PA) in opleiding. Hiervoor heb ik als verpleegkundige gewerkt in het ziekenhuis. De opleiding zal 2,5 jaar duren en ik word hierin begeleid door de huisartsen. Tijdens de opleiding doe ik ook consulten samen met de huisarts. Maar het kan ook voorkomen dat u bij mij ingepland wordt, waardoor het consult iets meer tijd in beslag kan nemen dan u gewend bent bij de huisarts.

Wat doet een Physician assistant:

Een Physician Assistant wordt opgeleid om zelfstandig bepaalde taken van de arts over te nemen. Bij ingewikkelde ziektes of ingreep vragen zij een arts om mee te kijken of de zorg over te nemen.

Het kan dus zijn dat u op het spreekuur komt bij de Physician Assistant in plaats van bij de huisarts.

Een Physician Assistant kan het volgende voor u betekenen:

  • Onderzoek doen en uw klachten in kaart brengen
  • Diagnose stellen
  • Behandeling bepalen
  • Medicijnen voorschrijven
  • Medische ingrepen verrichten
  • En voorlichting geven

Meer informatie kunt u vinden op: http://www.zorgmasters.nl/patient. Ook kunt u uw vragen aan mij stellen of aan één van de huisartsen.